Over ons

Over ons

Onze gedeelde passie voor Franse wijnen zorgt ervoor dat wij in zomervakanties meestal Franse wijnstreken bezoeken. Op deze manier ontdekken wij de regio, maar zeker ook de plaatselijke wijnboeren en hun wijnen.

Zo verbleven wij in 2011 voor het eerst in de champagnestreek; in een authentieke gîte, op een idyllische plek in het kleine dorpje Athis. Op de eerste dag kochten wij een fles Blanc de Blancs van Champagne Vautrain-Paulet. We waren verkocht! Net als de meeste andere Nederlanders dronken wij daarvoor eigenlijk alleen champagne met nieuwjaar. Maar in het warme zomerzonnetje op deze prachtige locatie smaakte het fantastisch!

Wij besloten elke dag een andere champagne te proeven en een doosje van de allerlekkerste mee naar huis te nemen. We bezochten onze eerste champagnehuizen en leerden de makers, hun champagnes en de verhalen erachter kennen. Hoe meer we proefden, hoe enthousiaster we werden: Dit moeten meer mensen proeven! Het uitgebreide proefrapport dat we toen maakte, werd de basis voor BruisendGoud. En de Blanc de Blancs van Vautrain-Paulet verkopen we nog steeds.

Sindsdien bezoeken wij meerdere keren per jaar de champagnestreek. Wij gaan langs bij onze bekende wijnboeren, maar blijven ook andere producenten bezoeken. Op deze manier doen we steeds weer nieuwe ontdekkingen. De meest bijzondere champagnes verkopen we in onze webshop. 

Via BruisendGoud delen wij onze liefde voor champagne met jou door de verkoop van heerlijke champagnesproeverijensabrages op locatie én advies op maat.

Bruisende groet, 

Mieke en Floris Heitkamp

© 2020 - 2024 BruisendGoud | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.